1 user responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Kathryn Turner said in June 2nd, 2015 at 5:23 pm

The answer is 9:
27+9=36 (mum’s age now.)
36-8 =28 (mum’s age 8 years ago)
9+5=14 (if born 9 years ago then will be 14 in 5 years time!)
28 is double 14!

Leave a Reply